С 14 гласа  за и 7 против единственият кандидат за

...
С 14 гласа  за и 7 против единственият кандидат за
Коментари Харесай

На ниво комисия: Говорителят на ЦИК става нейн председател

С 14 гласа  " за " и 7 " срещу " единственият претендент за началник на ЦИК - александър Андрев.
Той увери депутатите, че ще направи всичко допустимо законът да бъде съблюдават подобен какъвто е и призна, че машинното гласоподаване изисква спомагателна правна уредба, подкрепяне от страната и забележителен финансов запас.
 ГЕРБ разгласи кандидатурата си за ръководител на ЦИК ГЕРБ разгласи кандидатурата си за ръководител на ЦИК
От ГЕРБ публично оповестиха кандидатурата на Александър Андреев за ръководител на ЦИК. Към момента той заема поста представител на ЦИК. Член...
При чуването в комисията Александър Андреев удостовери, че няма воля да сложи задоволително коренно въпросите пред тези, които могат да ги решат, което е закопаване на главата в пясъка, разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков. " Това е държавна политика – знаем къде са проблемите, знаем по какъв начин да ги решим, само че не желаеме ", добави той, пояснявайки негативния избор на групата на Българска социалистическа партия и предизвести бъдещия началник на Цик, ще бъде " в позицията на този, който ще направи това неискане допустимо ". 
Хамид Хамид от Движение за права и свободи съобщи категрочно пред публицисти, че държавното управление абдикира от отговорността за изборите и я трансферира на ЦИК, която има 4 - 5 индивида механически личен състав и няма по какъв начин да се оправи с цялата организация  - машини, предпазване, хартия и прочие, отбягвайки директен отговор на въпроса дали счита, че александър андреев ще се оправи с провокациите на машинното гласоподаване.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР